Publicitat
Publicitat

Presentació del llibre Quan s'esborren les paraules

L'escriptor i periodista Rafel Nadal torna a L'Escala a presentar la seva última novel·la 'Quan s'esborren les paraules', que tanca la trilogia de llibres familiars iniciada amb 'Quan érem feliços'.

L'Alfolí de la Sal va acollir la presentació del darrer llibre de Rafel Nadal, la seva novel·la Quan s'esborren les paraules, tanca una trilogia dedicada a la memòria i a la seva família, amb les publicacions prèvies de Quan érem feliços i Quan en dèiem xampany. A través del relat de la vellesa, de la proximitat amb la mort i de les malalties, Nadal mira també cap al seu present, on l'escriptura i els seus néts tenen un espai molt important. Quan s'esborren les paraules és un clam a favor de la memòria familiar i també al record etern. I és que com diuen ningú no mor mentre algú el recorda.

 

La novel·la es divideix en una primera part dedicada a la malaltia de la seva mare i la mort del pare. I una segona, sobre la importància dels avis a l'hora de cuidar els nets per transmetre'ls coneixements i valors. Amb aquest llibre es tanca una trilogia, i també un cicle a l'Escala una població amb cert protagonisme a la primera entrega. 

 

Tot i acabar aquesta sèrie, Nadal explicava que seguirà escrivint sobre el pas del temps, les estacions, les lectures i altres temes. De fet, té una proposta molt avançada amb un nen de protagonista. 

 

Segurament no caldrà esperar molt per gaudir de la seva pròxima novel·la, ja que el premi de les lletres catalanes 2019 estrena llibre aproximadament cada any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar