Publicitat
Publicitat

Es constitueix a l’Escala el Consell Local del Consell per la República Catalana

Es constitueix a l'Escala el Consell Local del Consell per la República impulsat i coordinat per Rosa Caballero i nou persones més, implicades al municipi a nivell social, cultural i polític. El 5 de desembre hi haurà una parada informativa al passeig del Mar per tal de fer difusió de les activitats previstes. 

Després que fa unes setmanes es duguessin a terme les eleccions i es constituís l’Assemblea de Representants, el passat divendres 26 de novembre es va constituir la delegació local del Consell per la República Catalana en una reunió celebrada al CER.A l’acte, com a padrins i assessorant en tots els passos a dur a terme a partir d’ara, hi van assistir l’escalenca Dolors Quintana i el cristinenc Salvador Ribot, ambdós membres electes i dos dels representants de la circumscripció de Girona.

El Consell de la República de l’Escala inicia els seus primers passos gràcies a la constitució d’un Grup Impulsor format per 10 persones de diferents edats i a títol personal, tot i que són conegudes per la seva implicació social, cultural i política. Aquest Grup Impulsor serà coordinat per Rosa Caballero i és completat per Rosa Hostench, Dolors Puig, Paca Jiménez, Salvador Simon, Carles Carlà, Sisu Corbera, Jordi Piqué, Jordi Gallegos i Miquel Dídac Piñero. 

A banda del Grup Impulsor, tot aquell qui ho desitgi es pot posar en contacte amb aquests membres per formar part del Consell Local, ja que és un ens obert. A partir d’ara, aquest Grup Impulsor té diferents objectius a assolir, com ara fer difusió del Consell, organitzar activitats i dotar-se d’una junta directiva. 

Pel que fa a les activitats, el Consell de l’Escala organitzarà una parada informativa de difusió el proper diumenge 5 de desembre, d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia al passeig del Mar núm. 17, just al costat de Mola.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar