Publicitat
Publicitat

Recital poètic d'homenatge a Ramon Pujolboira

Jaume Comas i Núria Esponellà ofereixen un emotiu recital poètic i literari que repassa aspectes fonamentals de la figura humana i artística de Ramon Pujolboira. Fins els 31 de gener es pot veure l'exposició d'obra seva a l'Alfolí de la Sal.

La personalitat de Ramon Pujolboira com a artista inquiet i recercador de les diferents tècniques de la pintura, amant del color i pedagog de la pintura, però també com a viatger i com a persona va centrar l'acte de diumenge al migdia a l'Alfolí. Va ser el primer dels actes programats de forma paral·lela a l'exposició "Pujolboira - apropar-se a la pintura" que es pot visitar fins a finals de gener a planta baixa de l'Alfolí de la Sal. Va ser un recital protagonitzat per l'actor Jaume Comes i l'escriptora Núria Esponellà. Dos artistes que havien conreat una estreta amistat amb el malaguanyat artista que ens deixava el mes de setembre de 2019.

Després del recital, es va obrir la participació al públic assistent que va poder dir-hi la seva, tot destacant aspectes com les dots humanes i pedagògiques de l'artista.Per a Jaume Comas, la figura de Pujolboira sempre es podrà reivindicar a través de la seva obra.

Per a Núria Esponellà, l'exposició retrospectiva és una oportunitat de formar-se una imatge completa de la polièdrica obra de l'artista.

Durant els dies que l'exposició està instal·lada a l'Alfolí -fins el 30 de gener- s'aniran programant actes paral·lels, el primer dels quals, dissabte vinent, serà la xerrada "Dues mirades femenines de Pujolboira" a càrrec de Mariona Seguranyes i Lurdes Boix. Més endavant, s'ha convocat una taula rodona amb els artistes amb qui Pujolboira va formar el Grup 69, un taller per a fabricar les teves pròpies pintures, i tres concerts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar