Publicitat
Publicitat

La vintena edició del MIC serà una realitat aquest 2022

La vintena edició del MIC serà una realitat finalment aquest 2022. Després que aquest prestigiós trofeu internacional de futbol base quedés aturat arran de la pandèmia retornarà del 12 al 17 d’abril amb més de 300 equips d’una trentena de països. 

Equips dels Estats Units, Japó, Brasil, Canadà, Nigèria, Guatemala, Uruguai, Mèxic, Regne Unit, Romania, Israel i d'Europa ja s'han inscrit a la que serà la vintena edició del MIC, que serà del 12 al 17 d'abril de 2022. L'últim cop que es va poder disputar aquest prestigiós trofeu a comarques gironines va ser el 2019, ja que la pandèmia va aturar el món. Un any més, la competició comptarà amb futbolistes d'entre 12 i 20 anys que es repartiran en nou categories diferents.

L'organització està notant que hi ha ganes de MIC, la mostra en són les tres-centes inscripcions d'equips de tot el món quan encara queden cinc mesos perquè retorni el torneig. El que encara queda pendent és concretar les seus definitives tot i que és molt probable que es mantingui el format d'edicions passades.

El director del MIC, Juanjo Rovira, posa l'accent en què s'adaptaran al que sigui necessari i que garantiran totes les mesures sanitàries. El MICFootball 2022 també inclourà, per vuitè any consecutiu, el torneig MICIntegra, pensat per a persones amb discapacitat intel·lectual. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar