Publicitat
Publicitat

Més de 40 activitats nadalenques a l'Escala

L'Escala programa una quarentena d'actes de Nadal que s'estrenaran divendres amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal. Entre les novetats principals hi ha l'avançament del Trifàsic al cap de setmana vinent i la pista de patinatge de plaça Catalunya del 22 de desembre al 9 de gener. 

Més de 40 activitats entre l'encesa de la il·luminació de Nadal i la cavalcada dels Reis d'Orient s'han recollit en el fulletó que s'ha presetnat aquest matí a l'Ajuntament. Entre elles, les convocades des de diferents àrees de l'Ajuntament més les que organitza la UBET i diverses entitats locals. L'inici el marcarà l'encesa de la il·luminació nadalenca. Enguany s'han col·locat prop de 300 figures als carrers principals i a tocar les zones comercials, totes elles amb tecnologia Led de baix consum. L'encesa està programada per aquest divendres a dos quarts de set i inclourà un espectacle infantil a càrrec del grup Riktus. Just aquest mateix cap de setmana, s'estrenarà el Trifàsic que s'avança a aquest cap de setmana, del 4 al 6 de desembre.

Una de les novetats principals serà la pista de patinatge que, acompanyada de tot un parc d'aventura infantil, estarà instal·lat a plaça Catalunya del 22 de desembre al 9 de gener.

Des del comerç local s'organitzen també el calendari d'advent amb regals cada dia de desembre fins el 24; la bústia màgica de missatges dels reis de l'orient, dos tallers infantils, la campanya 2022 il·lusions, el fil musical a la zona comercial o el tió del dijous 23.La Mostra de Cuina de Nadal adquireix aquest any un nou format, adaptant-se a la situació de prevenció contra la Covid, amb un maridatge de vins i caves amb aperitius i dolços. Es farà el 20 de desembre a la biblioteca. Es preveu recuperar també la benvinguda a l'Any Nou, amb les campanades a la plaça de l'Església (amb acompanyament de presentador, bossa cotilló per als 150 primers assistents, confeti i ambientació musical), seguida del ball de Cap d'Any a la Sala Polivalent amb Discomòbil Sons. Si es mantenen les restriccions vigents, serà obligatori presentar el certificat covid digital de la UE i, com en ocasions anteriors, els menors de 16 anys hauran de presentar el document d'autorització dels seus tutors.

El gruix d'activitats s'entén com un element bàsic que ha de respondre a la voluntat de fer de l'Escala un pol d'atracció turística no només a l'estiu.

Tota la programació s'ha recollit en un fulletó que en breu sortirà d'impremta i que es pot consultar també al web visitlescala.cat

El dia 3 de gener arribarà a l’Escala l’ambaixador dels Reis d’Orient, amb un acte que es farà a la plaça Catalunya de 17 a 20h. Els tres reis d'orient, Melcior, Gaspar i Baltasar està previst que arribin al municipi el dia 5 de gener a les 17h. La previsió és que tornin a arribar per mar, a la Platja, per iniciar un recorregut que acabaria, sempre que el temps ho permeti, a la Mar d’en Manassa, on aquest any està previst que s’instal·li el campament reial, el qual es podrà visitar de 18.30 a 21.45h. Altres activitats previstes per a aquest mes són tallers, concerts, visites guiades, sortides d’actiu-natura, la festa del tió de Nadal o la cursa de Sant Esteve. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar