L'Escala aprofita la derrota del Bescanó per recuperar el liderat

El FC l’Escala recupera el liderat després de la victòria per 1 a 2 contra el Llagostera B i la derrota del Bescanó a Banyoles per 2 a 0. Els gols escalencs els van signar Maha Konteh i Henry Gilham. Els de Sepu són líders amb 20 punts, el segon és el Bescanó amb 18.

Els gols de Maha Konteh i Henry Gilham donen la victòria al FC l’Escala al camp del Llagostera B. Els de Sepu han aprofitat la derrota del Bescanó a Banyoles per recuperar la primera posició del grup 1 de la Primera Catalana. Els escalencs van avançar-se en el marcador en el minut 32 gràcies a l’encert de Maha Konteh, que s’estrena com a golejador del FC l’Escala. Abans del descans, els llagosterencs posaven l’empat amb el gol d’Oriol Moll. I en el 82, Henry Gilham feia el gol dels tres punts. El dorsal 10 ja fa dues jornades que marca.

I el Banyoles, que va perdre la setmana passada a l’Escala per 2 a 0, ha guanyat el Bescanó que era el líder. Els gols del bellcairenc Pepe Soler serveix als banyolins per retrobar-se amb la victòria i que els bescanonins perdin el liderat.