Publicitat
Publicitat

Campanya de recollida de joguines i mantes

L'associació 'Som sostre' i Martí Api de l'Escala han engegat una nova campanya perquè cap nen es quedi sense joguines aquest Nadal. Enguany la campanya recull també mantes, coixins o elements que ajudin a parar el fred.

Un any més Creu Roja i Martí Api de l'Escala posen en marxa una campanya per recollir joguines. Sota el lema 'Cap nen sense joguina' la campanya pretén fer arribar joguines aquest pròxim Nadal, a les famílies amb situació de vulnerabilitat.

Per participar només cal que siguin joguines, noves, no sexistes i que tampoc siguin de caire bèl·lic. S'han de portar a l'oficina de Martí Api, a l'avinguda Montgó número 16 de l'Escala fins el dia 20 de desembre. 

Enguany a més a més, la campanya també recull mantes, coixins, edredons o elements que ajudin a protegir-se del fred. És una iniciativa de l'associació 'Som sostre' de Girona. 

L'empresa apel·la a la solidaritat d'aquesta època de l'any per motivar als escalencs i escalenques a participar en la campanya donant una joguina. Cada any que s'hi ha participat el resultat ha estat molt satisfactori. Després de la recollida, Creu Roja repartirà les joguines per fer contents a molts nens i nenes d'arreu de Catalunya. Algunes d'elles arribaran a l'Escala com ho han fet en les altres edicions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar