Publicitat
Publicitat

El futbol a Llagostera, els sèniors de bàsquet reben els líders i el tennis taula a Galícia

Els sèniors femení i masculí del Club Bàsquet l'Escala s'enfronten als líders aquesta jornada a l'Escala. Els partits no seran dissabte sinó diumenge. També diumenge, el FC l'Escala visita el camp del Llagostera B i el CTT CER l'Escala té partit a la pista del Visit Pontevedra.

El primer equip del FC l'Escala diumenge a dos quarts d'una visita el camp del Llagostera B, un equip que ja no compta amb el tècnic escalenc Gabri Maragall arran de la derrota per 1 a 5 contra el Mollet. Els llagosterencs, amb nou entrenador i nous fitxatges, van donar la sorpresa la jornada passada guanyant el Parets, un equip de la part alta. De fet, el passat cap de setmana aconseguien la primera victòria del curs. Per cert, el viladamatenc Guillem Garangou està lesionat. Des de fa setmanes que arrossega una microrotura de la tíbia. 

Els escalencs venen de guanyar el Banyoles per 2 a 0 i el tècnic escalenc Sepu avisa el vestidor, i també a l'afició, dient que el partit d'aquesta jornada serà molt més complicat que el de la setmana passada. El vestidor haurà de treballar de valent...

I el segon equip de l'Escala juga diumenge a casa a les 4. Els de Dani Sevillano després d'empatar a 2 contra el Siurana aquesta jornada reben el Sant Miquel de Fluvià.

En bàsquet, els sèniors femení i masculí afronten una jornada d'infart. Les de Susi Martí i els de Toni Espinosa reben els líders. El femení rep el Fontajau després d'encaixar dues derrotes contra equips de la part baixa i el masculí s'enfrontarà el Porqueres.

El femení, que és tercer, juga a les cinc i el masculí, que és quart, juga contra el Porqueres a dos quarts de set. 

En tennis taula, el primer equip del CTT CER l'Escala diumenge a les 11 juga a la pista del Visit Pontevedra. Serà el tercer partit a la Superdivisió Masculina. Contra el Borges i contra el San Sebastian de los Reyes no hi ha hagut sort.

I aquest cap de setmana, la secció de jujitsu adaptat competeix a San Sebastià. Els cinc alumnes per finançar-se el viatge han estat venent samarretes. I en rem, el club escalenc, competirà aquest diumenge a la regata solidària que es fa a Roses en motiu de la Marató de TV3, que enguany recaptarà diners per investigar les malalties mentals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar