Publicitat
Publicitat

DonArt penja una pancarta contra les violències masclistes

El col·lectiu DonArt ha penjat una pancarta reivindicativa a la Plaça de l'Ajuntament en motiu del dia internacional contra les violències masclistes que es commemora aquest dijous. En ella hi han representat els 7 tipus de violència envers les dones que es destaquen al manifest institucional. 

El col·lectiu artístic format per dones de l'escala, DonArt, ha volgut posar el seu granet de sorra en la lluita contra les violències masclistes, en el dia internacional contra aquesta xacra de la societat. Per fer-ho han penjat una pancarta a la Plaça de l'Ajuntament, on hi ha representades els 7 tipus de violències que s'especifiquen en el manifest institucional de la Generalitat de Catalunya. 

A Catalunya fins a l'octubre, aquest 2021, s'han comptabilitzat 11 dones mortes per raó de gènere i més d'11.000 denúncies per violència masclista. També s'han comptabilitzat, en aquest cas fins al setembre, 804 denúncies per violació i 1.451 per abusos sexuals, segons els Mossos d'Esquadra. Segons l'Institut Català de les Dones, la majoria d'assassinades tenien entre 41 i 50 anys.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar