Publicitat
Publicitat

L'Escala commemorarà el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere amb una xerrada a l'Alfolí

L'Escala commemorarà el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere amb una xerrada a l'Alfolí de la Sal a càrrec de l'Associació La Nut i tot seguit, hi haurà un concert de la cantant empordanesa Joina. Serà divendres 26 a 2/4 de 7 de la tarda. 

Aquest 2021, i a falta de poc més d'un mes per acabar-lo, a l'Estat Espanyol hi hagut 37 víctimes per violència de gènere, 8 de les quals, a Catalunya, posicionant-se com la Comunitat Autònoma amb més víctimes de violència de gènere, seguida de la Comunitat de Madrid i Andalusia amb 7 víctimes cadascuna. Les violències masclistes, són una de les principals problemàtiques estructurals que patim a les nostres societats com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat en el marc d’un sistema de relacions de poder dels homes sobre les dones, que es sustenta en el sistema patriarcal. 

El 25 de Novembre, es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i arreu del país es fan actes per visibilitzar i denunciar aquesta xacra social. A l'Escala es farà la xerrada 'Desmuntant mites, visibilitzant les violències masclistes' a càrrec de La Nut i tot seguit, l'acte clourà amb un concert de la cantant empordanesa Joina. 

Aquest acte s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut, i es que l'objectiu és arribar al públic jove i adolescent.

L'ajuntament aposta per impulsar accions i polítiques de gènere i es compromet a treballar-hi diàriament. 

Recordem que l'acte serà el divendres 26 a 2/4 de 7 de la tarda a l'Alfolí de la Sal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar