Publicitat
Publicitat

Junts per Catalunya demana projectes abans d'adjudicar diners a les inversions

Junts per Catalunya demana projectes abans d'adjudicar diners a les inversions. És un dels temes tractats a la Casa de la Vila de Canal 10 d'aquesta setmana. També es parla de transició energètica, de l'oficina d'atenció a al gent gran o de l'ampliació del CAP.

Anunci 0s

El grup municipal de Junts per Catalunya diu que l'equip de govern hauria de definir projectes abans de destinar diners a partides d'inversió.Es posa com exemple la quantitat destinada dels pressupostos de 2022 a la transició energètica, s'explica,  sense tenir un projecte definit que marqui el destí final dels diners.El regidor de Junts per Catalunya ho comentava a La Casa de la Vila de Canal 10, on parlant de transició energètica es referia al projecte del Parc Eòlic Tramuntana.Entén que la societat ha de canviar de mentalitat si es vol que aquesta transició es faci realitat.

Shahani també parlava de l'oficina d'atenció a la gent gran, on creu que abans de fer res o contractar cap empresa, s'hauria d'estudiar quines són les necessitats reals.

Com a regidor i metge Vishal Shahani parlava de l'ampliació del cap de l'Escala, diu molt necessària.

Sobre els serveis que es podran oferir amb l'ampliació comentava que ara mateix ja es van ampliant i que s'han d'ajustar al que demana Salut.El que si es posarà en marxa serà el servei d'ecografies per infantil.

L'entrevista íntegre a Vishal Shahani es pot veure a la carta a www.canal10.cat o en diferents re-emissions per la TDT.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar