Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes a un nou Okup'Alt

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per a una nova edició de l'Okup'Alt, un projecte del Consell Comarcal per a formar joves d'entre 16 i 20 anys que ni estudien ni treballen. A l'Escala es farà formació en tasques de manteniment i pintura amb la brigada municipal entre febrer i maig.

L'Escala, Castelló d'Empúries i Figueres són les tres poblacions que acolliran grups de joves d'entre 16 i 20 anys que no estudien ni treballen en el programa Okup'Alt, que coordina el Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Enguany s'ofereixen formacions en jardineria, perruqueria i manteniment i pintura. Les inscripcions es poden fer des d'aquesta setmana i fins el 17 de desembre. El curs s'iniciarà el 17 de gener i finalitzarà el 8 d'abril.

Les formacions estan dimensionades per entre 15 i 30 inscrits a cada població. A Figueres es fa la de perruqueria; a Castelló la de jardineria; i a l'Escala la de manteniment i pintura.

Els interessats cal que omplin el formulari d'inscripció i el lliurin a l'oficina de turisme de la plaça de les escoles. Tenen de temps per a fer-ho fins el 17 de desembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar