Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana celebra 42 anys

150 persones participen a la festa d'aniversari organitzat per la Penya Blaugrana, que enguany compleix 42 anys. La celebració va ajuntar per primer cop des de la pandèmia, a una bona part de penyistes i simpatitzants amb un dinar a la Sala Polivalent. 

Fa 42 anys obria portes la Penya Blaugrana de l'Escala. L'efemèride s'havia de celebrar, i més després d'haver hagut de tancar i restringir l'accés al local a causa de la Covid. La festa doncs, era l'excusa per tornar a ajuntar als penyistes i simpatitzants i tornar a veure's les cares, un clar símptoma de tornada a la normalitat. Prop de 150 persones van assistir al dinar de celebració a la Sala Polivalent.

Actualment la Penya compta amb gairebé 480 socis i ja té previstes algunes activitats, com l'assemblea que es convocarà aviat, i una possible sortida a Port Aventura durant les festes de Nadal.

La situació esportiva del Barça, ha estat el tema estrella durant el dinar. I és que els socis de la Penya es troben il·lusionats i esperançats amb la incorporació de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana.

La Penya Blaugrana és una entitat social i dinamitzadora del municipi. Josep Bofill, 1r tinent d'alcalde a l'Ajuntament de l'Escala, els felicitava per tots aquests anys de compromís amb el municipi, organitzant activitats tan importants com la cantada d'havaneres de cada estiu.

Com dèiem, pròximament s'anunciarà la data concreta de l'assemblea de socis, però probablement serà el cap de setmana de l'11 i 12 de desembre, així com les activitats previstes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar