Publicitat
Publicitat

Noves activitats del Sent la Badia a l'Escala

Sent la Badia porta a l'Escala dues noves activitats de benestar i natura aquest cap de setmana. Dissabte tindrà lloc un bany de natura a la platja del Moll Grec i diumenge una sessió de musicoteràpia holística a l'Alfolí de la Sal. 

Els municipis de la Badia de Roses (l'Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries-Empuriabrava i Roses), continuen treballant en xarxa per a la promoció del seu entorn natural a través d'experiències úniques basades en el benestar i la salut. En aquesta línia d'actuació arriben a l'Escala dues noves activitats.

En aquest cas, dissabte s'ha programat a l'Escala, a la platja del Moll Grec, un bany de natura que consistirà d'una sessió de meditació en un entorn privilegiat, en contacte directe amb l'entorn. Els sons del mar, la textura de la sorra, la brisa, el ritme de les onades... la natura convida als participants a un viatge de conciència plena que és molt benefissiosa per al besnestar. 

Diumenge, serà el torn de la musicoteràpia holística a l'Alfolí de la Sal. L'activitat ofereix un concert on es combina l'ús d'instruments d'orígen arcaic, instruments del món i d'altres amb gran quantitat d'harmònics i vibracions altament beneficioses per la salut que ens porta a un espai de retrobament amb el món interior. 

La Badia de Roses forma part del Club de les Badies més belles del món des de l'any 2012, un segell turístic de prestigi que aporta reconeixement internacional i que només ostenten una quarantena de badies a tot el món. Des d'aleshores, els quatre municipis que la integren treballen en xarxa i desenvolupen accions de forma conjunta per donar a conèixer tots els seus recursos, fomentant el turisme responsable i sostenible i potenciant l'oferta turística i comercial d'aquest territori marcat per un contrast de paisatges i una oferta cultural, natural, gastronòmica i de productes del territori únics.

Per participar a les activitats cal fer reserva prècia a: turisme@roses.cat o trucar al 972 25 73 31.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar