Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep el Banyoles i el CTT CER l'Escala viatja fins a Madrid

El FC l'Escala afronta un nou partit contra un rival directe. Després de perdre contra el Palamós i empatar contra el Llefià, els de Sepu reben diumenge el Banyoles, un dels candidats a ascendir de categoria. I pel que fa a tennis taula, el CER està obligat a puntuar avui divendres a la pista del San Sebastián de los Reyes per assolir l'objectiu de la permanència.

El primer equip del FC l'Escala diumenge a les 16 hores de la tarda rep la visita del Banyoles. Serà la jornada número vuit del grup 1 de la Primera Catalana. Escalencs i banyolins, segon i tercer respectivament, tenen els mateixos punts, 14. I els dos equips venen d'empatar. Els de l'Alt Empordà a 2 contra el Llefià i els del Pla de l'Estany a 1 contra el Parets. 

Al Banyoles hi trobem jugadors coneguts com el bellcairenc Pepe Soler i l'exjugador del FC l'Escala, Pep Roca. I jugadors de l'Escala amb passat al club banyolí: Ignasi Massó, Henry Gilham, Jam Baldeh i Marçal Saenz. I el porter Albert Quintanas viu a Porqueres, a prop de Banyoles.

El segon equip juga diumenge a dos quarts de cinc al camp del Siurana després d'haver empatat a 2 el passat cap de setmana contra el Vilafant.

En bàsquet, el sènior femení juga demà dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la pista del Tona. L'últim partit, les blavetes van perdre a Blanes per 48 a 41. 

En tennis taula, el primer equip del CTT CER l'Escala juga avui divendres a dos quarts de sis a la pista del Sant Sebastián de los Reyes. És el segon partit de l'equip escalenc al grup 2 de la Superdivisió Masculina. 

I aquest cap de setmana es disputa el Rally Costa Brava amb la participació de dos escalencs, els germans Folgado. Vicenç i Jordi volen retre homenatge al seu pare i per aquest motiu s'han inscrit a l'edició 69 d'aquesta prova mítica de les comarques gironines.

Demà dissabte a les 17 hores, l'Escala serà escenari de la caminada solidària contra el càncer, un acte organitzat per l'Associació Contra el Càncer a L'Escala, en col·laboració amb l'Ajuntament, el Club d’Atletisme Flama 91 i Solan de Cabras. La sortida serà a la Riba i el recorregut anirà fins a la Clota.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar