Publicitat
Publicitat

Eva Trias impulsa un manifest per unir les forces constitucionalistes a Catalunya

Eva Trias impulsa un manifest per unir les forces constitucionalistes a Catalunya. L'objectiu és aglutinar el màxim de suports per crear una plataforma que es presenti a les properes eleccions municipals i tenir el màxim de representació al parlament català.

Anunci 0s

L'empresària escalenca Eva Trias forma part del grup que impulsa un manifest  que busca vincular totes les forces constitucionalistes a Catalunya, ara mateix amb poc suport de la ciutadania.S'ha presentat al Col·legi de Periodistes de Barcelona on Eva Trias ha compartit taula amb l'ex-diputat del PP Joan López Alegre i l'historiador Jordi Canal.Hi donen suport ex-dirigents del PP i Ciutadans, i figures vinculades a Barcelona pel Canvi, la formació creada per Manuel Valls ara liderada per Eva Parera.

VOX ja ja anunciat que no hi participa.

S'explica que cal sumar com està fent l'independentisme.Una vegada el manifest tingui adhesions l'objectiu és crear una plataforma que es presenti a les properes eleccions municipals.

El manifest es presentarà a Madrid la setmana vinent.Després s'anirà mostrant a la resta de punts de Catalunya.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar