Publicitat
Publicitat

L'etapa 2 de la Volta Ciclista començarà a l'Escala i acabarà a Perpinyà

L'organització de la Volta Ciclista a Catalunya ja ha donat a conèixer les poblacions que seran el punt de sortida i arribada de cadascuna de les set etapes. L'Escala, que s'estrena, serà el punt de sortida de l'etapa número 2 mentre que el punt d'arribada serà Perpinyà.

El pròxim dimarts 22 de març, l'Escala serà el punt de sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. La sortida serà el Passeig Marítim. El municipi escalenc s'estrena en aquesta prova que té un gran seguiment. Ja a la presentació de la Volta a l'Escala es respirava molta il·lusió.

El final d'etapa serà a Perpinyà, on des de 1955 no es feia aturada. L'organització ja té definides totes les etapes amb la sortida i arribada, que seran set en total. La primera serà a Sant Feliu de Guíxols el 21 de març i la darrera a Barcelona el 27.

Les dues etapes que marcaran, de ben segur, el perfil del guanyador seran la que va de Perpinyà a la Molina, corresponen a l'etapa 3, i la Seu d'Urgell i l'estació d'esquí Boi Taull, etapa 4.

Serà un recorregut amb moltes novetats per encetar l'edició post centenari i que un any més tornarà a reunir els millors equips i ciclistes del món per les carreteres catalanes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar