Publicitat
Publicitat

Empordà Turisme es reuneix a l'Escala amb els tècnics de la comarca per dinamitzar el turisme

Empordà Turisme i els tècnics de turisme de l'Alt Empordà es reuneixen a l'Escala per fer balanç del turisme en època de pandèmia i trobar punts comuns de treball per seguir dinamitzant la comarca . La reunió ha tingut lloc a l'Alfolí de la Sal.

L'Alfoí de la Sal ha estat l'escenari escollit per reunir a l'Associació Empordà Turisme i als tècnics de les oficines de turisme de l'Alt Empordà, per tal de posar en comú la feina feta durant la pandèmia i valorar en quin punt es troba el turisme a la comarca, així com del Baix Empordà i trencar amb aquesta barrera comarcal i unificar els objectius turístics i divulgatius de l'Empordà.

Empordà Turisme és una associació que agrupa activitats, hostaleria, gastronomia i cultura de l'Alt Empordà, i l'ofereix als visitants. En la reunió s'ha volgut posar en comú la nova manera d'entendre el turisme i la seva gestió, una readaptació obligada a causa de la crisi sanitària. 

Per Empordà Turisme, la col·laboració amb les oficines de turisme és vital, ja que són les qui coneixen el territori de primera mà. Posar en comú el paper de les oficines de turisme i trobar punts de confluència en l'estratègia turística de tots els municipis empordanesos, és bàsic per el creixament i el desenvolupament de la comarca.

L’Empordà és un territori divers i ple de racons meravellosos. A l'Alt Empordà hi ha distribuïdes una quinzena d’Oficines de Turisme que ofereixen un servei personalitzat als visitants. Activitats com el Sent la Badia, que aquest cap de setmana porta a l'Escala dues activitats, (el bany de natura i la musicoteràpia holística) són un exemple del treball en xarxa que fan les oficines per tal de dinamitzar la comarca. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar