Publicitat
Publicitat

Els germans Folgado competiran al Rally Costa Brava per retre un homenatge al seu pare

Els germans Folgado competiran aquest cap de setmana a l'edició 69 al Rally Costa Brava. Aprofitant que tenen vacances han decidit apuntar-se a la prova mítica amb l'objectiu de fer sortir el nom del seu pare a les llistes d'aquesta competició. L'última vegada que Vicenç Folgado va fer el Rally va ser l'any 1980

Que torni a sortir el nom del pare, Vicenç Folgado, a les llistes del Rally Costa Brava 41 anys després ha estat la principal motivació dels germans Folgado, Jordi i Vicenç, que per primera vegada competiran junts en aquesta competició en la categoria velocitat. La prova comença divendres i acaba diumenge. El punt de sortida Santa Coloma de Farners i el punt d'arribada Girona.

El cotxe que utilitzaran data del 1984. És blanc per sobre, amb una línia negra al mig i la part inferior és de color groc, són els colors corporatius de la marca Renault. Els dos germans no han volgut fer canvis estètics sinó que s'han dedicat únicament al tema mecànic amb l'objectiu de poder arribar a meta. 

Segons ens han explicat, aquest R5 en una recta podria arribar als 200km/h. L'última vegada que el seu pare va participar en aquest rally va ser el 1980. Els dos germans ja han decidit que el pilot serà en Vicenç i el copilot en Jordi.

Aquest rally, que històricament se celebra per la primavera, excepcionalment es farà a la tardor i els passatges seran molt diferents. Per cert, més de 250 cotxes competiran en aquesta prova històrica que es fa a les comarques gironines.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar