Publicitat
Publicitat

El comerç local replica el BlackFriday amb la campanya L'Escala10

25 comerços de la UBET estrenen divendres la nova campanya L'Escala 10. Una iniciativa de 10 dies, amb descomptes del 10% o amb preus de 10€. Els qui comprin en aquesta campanya opten a 10 premis de 100€ cadascun. Tot plegat a mode de rèplica al Black Friday, que consideren desvirtuat.

El número 10 serà el protagonista de la campanya que ha ideat la unió de botiguers de l'Escala, per a desenvolupar entre aquest divendres 19 i l'últim diumenge de mes, 28 en un total de 25 establiments. Campanya batejada amb el nom de "l'Escala10" i que es presenta de forma declarada com alternativa al Black Friday, que des de la UBET es considera desvirtuada i poc respectuosa amb el comerç local.

A la campanya "L'Escala 10", aquest número hi és omnipresent. Deu dies on tots els establiments que hi participen oferiran o un 10% de descompte en els seus productes o vendran peces o packs a 10€. L'associació hi afegeix un sorteig de 10 vals de compra per valor de 100€ cadascun.

Per participar al sorteig cal que el client dipositi el tiquet de compra, amb el seu nom al dors, en una urna. Un cop acabada la campanya, es trauran els deu tiquets premiats que podran gastar-se 100 euros en l'establiment on havien fet la compra.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar