Publicitat
Publicitat

Aquest Nadal el CER no farà Quina

El CER acaba la campanya de les castanyes fent-ne una valoració positiva i es prepara per el Nadal. Enguany no es farà la tradicional Quina però en el seu lloc es farà alguna altra activitat alternativa, com podria ser un concert de nadales o una obra de teatre. 

Amb l'arribada de Sant Martí la setmana passada, aquest cap de setmana el CER ha donat per finalitzada la campanya de castanyes a La Riba. Enguany s'han venut també moniatos i números de la loteria de Nadal. El president de l'entitat, Raúl Centeno, ha valorat molt positivament l'afluència de gent i es pot donar per tancada la temporada de forma satisfactòria. 

El CER ha anunciat també que aquestes pròximes festes de Nadal tampoc es farà la tradicional Quina. I és que la situació encara és molt incerta pel que fa a les mesures de contenció del virus i la junta directiva ha optat per buscar alternatives, com podria ser una cantada de nadales o bé una obra de teatre. 

Sigui com sigui, el CER vol mantenir les activitats i pròximament s'anunciarà el que tenen previst per aquest Nadal 2021.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar