Publicitat
Publicitat

Miquel Martín a les converses de Literatura i Ruralisme

L'escriptor Miquel Martín ha estat protagonista  a les converses de Literatura i Ruralisme amb el seu llibre 'La drecera'. Diu que és un enamorat de l'obra de Víctor Català, que l'ha marcat en el seu creixement com escriptor.

L'escriptor de Begur Miquel Martín ha estat el convidat a una nova entrega de les converses del cicle 'Literatura i Ruralisme' que organitza la Càtedra Víctor Català.La seva participació ha estat a l'entorn de 'La drecera', una de les seves publicacions.El protagonista d’aquesta història, tot just sortit de la infantesa, viu en un petit poble de l’Empordà amb els seus pares, que fan de masovers al xalet d’una família benestant.Amb el pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’entorn que el veu créixer i que sembla perillar cada cop més, amenaçat per un nou model de vida.La drecera ens descriu un paisatge físic i humà desaparegut, víctima de la pressió urbanística.

Martín es mostrava satisfet de poder participar a les converses.

L'escriptor també va voler expressar la seva admiració per l'obra de Víctor Català, tot un referent.

La propera de les converses està programada per aquest divendres dia 19  amb l'escriptora Carlota Gurt com a convidada, entre d'altres premi Mercè Rodoreda de contes el 2019.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar