Publicitat
Publicitat

El sènior masculí aconsegueix el 5 de 5 contra el Pia Olot (82-53)

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala és l'únic primer equip del municipi que encara no coneix la derrota. Aquesta jornada, els blaus han superat plàcidament el Pia Olot. Victòria de vint-i-nou punts de diferència. El màxim anotador ha estat Pau Esponellà amb 23 punts. El dorsal 14 va fer cinc triples.

El sènior masculí del CB l’Escala segueix sense conèixer la derrota. Aquest dissabte ha tornat a guanyar, aquesta vegada contra el Pia Olot 82 a 53. Els de Toni Espinosa són l’únic primer equip del municipi que ho ha guanyat tot. El primer equip de futbol va perdre contra el Palamós, el sènior femení de bàsquet va perdre contra el Blanes i el CER l’Escala va perdre contra el Borges.

El partit va ser plàcid pels escalencs. Els resultats dels quarts: 25 a 20, 43 a 38, 60 a 45 i 82 a 53. El millor quart de l’Escala va ser el primer, ja que va anotar 25 punts. El màxim anotador de l’Escala va ser Pau Esponellà. El dorsal 14 va fer 23 punts. Esponellà va fer 5 triples.

Adrià Cantenys va fer-ne 17 i Enric Espinosa 10. Per cert Espinosa i Cantenys van fer de les seves. Per cert, en aquest partit no hi havia com a tècnic Toni Espinosa, sinó Susí Martí.

El sènior femení aquesta setmana descansava. Dissabte jugarà a la pista del Tona. I la que ve qui descansarà serà el masculí. El partit contra el Fontajau s’ha ajornat.