Publicitat
Publicitat

Inaugurada l'exposició homenatge a Ramon Pujolboira a l'Alfolí

S'inaugura l'exposició homenatge a Ramon Pujolboira. Ha comptat amb la presència de Daniel Lleixà, Josep Ministral, Lluís Roura i Ricard Anson, companys amb qui va fundar el Grup 69. Es podrà visitar fins al 30 de gener.

Fins al 30 de gener de l'any vinent a l'Alfolí de la Sal de l'Escala es pot visitar l'exposició d'homenatge a l'artista Ramon Pujolboira.Es presenta sota el títol de "Pujolboira, Apropar-se a la pintura", i repartida en tres sales i el pati exterior, presenta una mostra de les disciplines que treballava.A la inauguració hi van assistir un centenar llarg de persones. El Comissari n'ha estat Jordi Roura.Aquesta és la primera exposició de la recentment creada Fundació Pujolboira.Carme Jornet n'és la presidenta.Entre el assistents no hi faltaven els companys amb qui Ramon Pujolboira va formar el Grup 69, un conjunt d'artistes que van entendre que posant en comú esforços no es generava competència, tot al contrari. Eren un grup d'amics amb l'art i la pintura en comú.Ho explicaven Daniel Lleixà, Josep Ministral, Lluís Roura i Ricard Anson.Des de l'ajuntament de l'Escala l'alcalde Víctor Puga explicava que no es va voler fer un homenatge en el moment de la mort de Pujolboira, que s'ha volgut treballar bé fins a poder oferir el reconeixement que es mereix.Puga recordava que l'homenatge inclou activitats fons al 30 de gener.

Entre les activitats programades  fins a finals de gener cal destacar un recital poètic amb Núria Esponellà i Jaume Comas, una conferència de Mariona Seguranyes i Lurdes Boix, o un taller de com fabricar les teves pintures amb el grup 3 Colors, que Pujolboira va impulsar.

També es farà una taula rodona sobre el Grup 69 i s'han previst dos concerts amb Twin PicKs i Quarts de Tres.L'exposició instal·lada a l'Alfolí es podrà visitar fins al 30 de gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar