El FC l'Escala es deixa empatar a la segona part (2-2)

El FC l’Escala es deixa empatar a 2 a la segona part. Els de Sepu en els primers quaranta-cinc minuts van aconseguir dos gols. El primer el signava Ignasi Massó i el segon Jam Baldeh. A la represa, dos gols locals van evitar que els escalencs s'emportessin els tres punts de Llefià.

Del 0 a 2 al 2 a 2. De la victòria a l’empat. Aquesta és la radiografia del partit del primer equip de futbol al camp del Llefià. A la primera part, els escalencs van fer dos gols i a la represa eren els locals que feien les dues dianes.

En el minut 9, Marçal Saenz treia una falta. La pilota va anar directament a Ignasi Massó, que va quedar-se sol davant del porter, i el capità va aconseguir el primer gol. Abans del segon gol de l’Escala, Massó va estar a punt de fer el segon. Va quedar-se sol davant del porter, un porter que va aturar el xut del banyolí. El 2 a 0 finalment arribava en el minut 38, obra de Jam Baldeh. Henry Gilham va enviar la pilot al cap de Baldeh, que una vegada més marca fora de casa.

En el minut 41 el Llefià va avisar amb un cop de cap mal dirigit d’Oscar Jimenez. I ja a la segona part, el Llefià va buscar l’empat i arribava constantment. En el minut 46 va tenir una doble ocasió. I ja en el 49, arribava el primer gol. El signava Marc Montejo, que abans de xutar, va fer passar la pilota per sobre d’Ayoub. L’assistència va ser de Alexis Monterde.

Abans del segon gol, el Llefià va fallar. El cop de cap d’Acram va anar a fora. L’Escala abans del 2 a 2 va tenir el gol a tocar, però el cop de cap de Jam a la sortida d’un córner va anar a fora. Era el minut 75. No va arribar l’1 a 3. Per ben poc. I ara sí, en el minut 87, a tres pel final, l’equip local feia l’empat a 2. Moha, en una falta, posava la pilota a l’olla i Miquel Porta, de cap, feia entrar la pilota. Gerro d’aigua freda pels de Sepu. Segur que més d’un va pensar amb el partit del Bescanó...