Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala és el primer club de futbol amateur a portar solidaritat a la camiseta

El FC l'Escala es converteix en el primer club de futbol amateur amb futbol base de Catalunya a portar un logotip d'obra social a la camiseta. El club escalenc ha firmat un conveni de col·laboració amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu. El primer equip ja llueix el logotip a la camiseta i tots els equips de la base l'aniran incorporant a les seves equipacions. 

Solidaritat Sant Joan de Déu i el Futbol Club l'Escala, han arribat a un acord solidari per promocionar i col·laborar amb aquesta entitat solidària. D'aquesta manera, el FC l'Escala es converteix en el primer club de futbol amateur de Catalunya que portarà solidaritat a les seves equipacions. El primer equip, de fet, ja llueix el logotip de Sant Joan de Déu en una de les mànigues i tots els equips de la base l'aniran incorporant a les seves equipacions a mesura que es vagin renovant. El president del FC l'Escala, Josep Costa, ha assegurat que amb aquest acord, el club, fa un pas endavant com a entitat.

L'Obra Social de Sant Joan de Déu compta amb més de 40.000 socis i donants. Té més de 2.000 persones voluntàries treballant en les diferents activitats que s'organitzen i té 680 empreses, entitats i institucions col·laboradores. És per tant, una de les entitats solidàries amb més nom al país. El president de l'Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, ha valorat molt positivament que un club esportiu com l'Escala que inclou moltes famílies, joves i adolescents, obri les portes a la solidaritat.

Aquest acord compta també amb la col·laboració i el suport de l'Ajuntament de l'Escala. Ho explicava l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.

L'escenari on s'han firmat els convenis, ha estat l'Hostal Spa Empúries, qui al mateix temps s'ha presentat com a patrocinador del FC l'Escala i qui també ha acordat col·laborar amb l'Obra Social Sant Joan de Déu. Guillermo Arquer, n'és el propietari. 

El FC l'Escala inicia així una nova etapa posicionant-se com a club compromès amb els valors solidaris i de respecte de l'esport.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar