Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Llefià

El FC l'Escala vol refer-se de la derrota del passat cap de setmana contra el Llefià, que com els escalencs va perdre per la mínima. Serà un partit d'alçada que es podrà seguir en directe a través de la Federació Catalana de Futbol. 

El primer equip del FC l'Escala diumenge a les 12 hores del migdia afronta el setè partit contra el Llefià a domicili. Els escalencs arriben a la cita havent encaixat la primera derrota de la temporada contra el Palamós per 0 a 1. L’entrenador de l’Escala, Sergi Luís ‘Sepu’, ens ha parlat del Llefià, que com l’Escala va perdre la passada jornada. El Llefià, també a casa, però contra el Parets.

I el segon equip de l’Escala juga diumenge a dos quarts de set contra el Vilafant. Els de Dani Sevillano no van jugar el passat cap de setmana al camp del líder Agullana per la forta tramuntana. El rival de diumenge, el Vilafant, ocupa la setzena posició i encara no ha puntuat. Vuit partits i vuit derrotes. Els escalencs són cinquens.

En bàsquet, el sènior masculí juga demà dissabte a dos quarts de set a casa contra el Pia Olot. Els de Toni Espinosa van guanyar el passat dissabte a la pista del Fontcoberta. Va tornar Adrià Cantenys. I el sènior femení aquest cap de setmana descansa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar