Publicitat
Publicitat

La torre Eiffel, una gran estrella de cine

Des d'aquest divendres, la torre Eiffel de París ja té pel·lícula, s'estrena 'Eiffel' on s'explicarà com es va construir la torre. Torroella també porta fets reals amb 'Mediterráneo' i les plataformes s'omplen d'acció amb 'Alerta Roja'.

Un total de 14 pel·lícules són les que aquesta setmana s'estrena als cinemes, lògicament cap multisala pot acollir aquest tsunami de novetats. De totes ells, quatre són les que segur que podreu gaudir als cinemes de la zona. El director Jaume Balagueró deixa temporalment el terror, per estrenar un thriller que a molts els farà pensar amb la sèrie La Casa de Papel. Divendres estrena 'Way Down', aquí un grup de lladres tindran 105 minuts per entrar al Banc d'Espanya, roba la cambra cuirassada i fugir. La data escollida per robar, el dia la final del mundial de futbol de Sud-àfrica que reuneix a centenars de persones a les portes del banc, un dia per aconseguir la glòria o acabar a la presó.

Pot sembla estrany, però mai fins ara s'havia fet una pel·lícula dedicada a la construcció del monument més importat de París. Aquest divendres arriba 'Eiffel', on veurem com l'enginyer Gustave Eiffel va proposar l'any 1889 construir la torre per commemorar l'Exposició Universal a París. Ningú va creure que allò fos possible, només ell. Així va iniciar una batalla contra el poder, el temps i la societat. Val a dir que no estem davant una pel·lícula històrica, gran part del seu relat és pura ficció, especialment la relació sentimental dels protagonistes, un dels fils conductors de la trama principal. 

 

Torna a la pantalla gran una de les icones femenines més desitjades de la dècada passada, torna Megan Fox hi ho fa amb un thriller de suspens i tocs de terror. A 'Till Death. Hasta que la muerte nos separe' Fox esta casada, però no és feliç amb el seu matrimoni, tot i això accepta celebrà el desè aniversari del seu casament a la casa del llac. El matí següent es desperta emmanillada al seu marit mort i descobrirà que això només és el principi del maquiavèl·lic pla que li ha preparat per venjar-se d'ella. 

 

I amb aires molt més tranquils i amb tocs de Nadal s'estrena 'Cuidado con lo que deseas' on s'explica la història d'una família que vol passar les Festes de Nadal al mig del bosc. Allà l'avi, que és mag, farà viure un Nadal únic a tots els membres, esperant arreglar certs conflictes familiars. 

 

A Torroella dues opcions, per un costat 'Maixabel' la nova pel·lícula d'Icíar Bollaín, on es narra l'entrevista que va acceptar Maixabel Lasa, vídua de Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Amb un dels terroristes que van posar fi a la vida del seu home.

I també hi podrem seguir 'Meditarraneo' film que explica com Oscar i Gerard, dos socorristes viatgen fins s a Lesbos impactat per una fotografia d'un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. Un viatge per mostrar els inicis d'Open Arms i la seva gran tasca humanitària.

 

Pel que fa a les plataformes, dues opcions destacades. A Netflix hi trobarem la cinta més cara de la companyia, arriba 'Alerta Roja' amb Ryan Reynolds, Dwayne Johnson y Gal Gadot. Un agent de l'FBI i un lladre d'obres d'art s'uniran per capturar a una lladre de tresors. Iniciant així un joc inesperat del gat i la rata i on ningú sap qui en traurà la millor part. 

 

Per altra banda aquesta setmana s'ha celebrat el dia Disney, per això la plataforma s'ha omplert de novetats. Entre elles destaca 'Por fin solo en casa' ramake nadalenc de la clàssica pel·lícula 'Solo en casa'. Recordem una família nombrosa marxa de vacances i s'obliden d'un dels seus fills a casa, aquest s'ho passarà d'allò més bé sol a casa tot i que haurà de defensar la seva llar d'un parell de lladres.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar