Publicitat
Publicitat

L'Escalenca Clàudia Galceran presenta el seu segon llibre

Clàudia Galceran presenta a l'Escala la seva segona novel·la, de fet és el segon llibre de la trilogia iniciada amb 'Hasta que llegaste tú'. L'escalenca presenta ara 'Hasta que los ángeles se enfaden' una continuació de la intensa història de l'Anna i l'Aitor.

 L'Alfolí de la sal va acollir ahir la presentació de la segona novel·la de la jove escalenca Clàudia Galceran, sota el títol 'Hasta que los ángeles se enfaden' arriba la segona part de la trilogia iniciada amb 'Hasta que llegaste tú'. La nova proposta segueix el fil argumental de la primera amb els mateixos personatges, això sí la mateixa autora reconeix que la segona part és molt més intensa. 

  

Una novel·la amb detalls autobiogràfics de la seva autora, però Galceran va voler deixar clar que estem davant una ficció i per tant no tot és real.

Hasta que los ángeles se enfaden ha estat una novel·la fàcil d'escriure per la jove escriptora, una novel·la que ha gaudit molt. Tot i tenir una excel·lent tècnica narrativa, tal com destacava Gemma García d'edicions Vitel·la, Clàudia Galceran destacava la seva naturalitat a l'hora d'escriure. 

 

L'autora ja ha finalitzat la tercera part de la trilogia, de fet la va tancar el passat mes d'octubre. Durant la presentació donava certs detalls de la tercera part i deixava la porta oberta per una quarta entrega amb nova protagonista.

 

A més a més, Galceran s'està plantejant escriure sobre el personatge d'en Daniel. El germà bessó de la protagonista podria tenir una història pròpia ben aviat, tal com deixava veure l'escalenca. 

 

Podreu seguir íntegre la presentació, pròximament a l'espai conferències de Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar