Publicitat
Publicitat

Final de l'exposició de la Festa Major i nova projecció del mapping

Demà es clou l'exposició "una mirada compartida" de Joan Puig Guillot i Joaquim Chancho, inaugurada per la Festa Major. Com a clausura s'ha programat una conferència a l'Alfolí i una nova projecció del mapping de vídeo dansa amb coreografia de Toni Mira i Lila Ribera

L'àrea de cultura de l'Ajuntament ha programat per demà diversos actes a mode de cloenda de l'exposició "Una mirada compartida, Joan Puig Guillot i Joaquim Chancho" que va donar, el mes de setembre passat, el tret de sortida de la Festa Major d'enguany. És la primera exposició que mostra part del fons Puig Guillot, llegat aquest any a l'Ajuntament de l'Escala, centrada aquesta en obres de l'artista Joaquim Chancho.

L'exposició ha servit també de fil conductor d'un espectacle de videodansa i mapping "Pinzellades en moviment" que es va projectar a la façana de l'església parroquial i que demà es podrà tornar a veure.

El fons Puig Guillot està format per 226 obres i és gestionat actualment per l’Ajuntament de l’Escala i la Fundació Vila Casas, amb qui es va signar un conveni per a la conservació, custodia i difusió de la col·lecció. Del conjunt d’obres, una seixantena pertanyen a l’artista Joaquim Chancho (Riudoms, 1943), un dels principals exponents de l’abstracció europea d’avui.

La conferència de Mariona Seguranyes, responsable de la catalogació de la col·lecció Joan Puig Guillot, demà a les set a l'Alfolí. El mapping i videodansa, just dues hores després, a les nou, a la plaça de l'Ajuntament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar