Publicitat
Publicitat

L'esperada Eternals a la pantalla gran

Les pantalles de cinema s'omplen amb el més nou de Marvel, la cinta 'Eternals' una producció amb les que es volen trencar estereotips del cinema de superherois. A Torroella s'hi podrà veure 'El buen patrón'. A les plataformes hi trobarem a Tom Hanks, històries per no dormir i també les primeres propostes nadalenques del 2021. 

a setmana arriba carregada a les sales de cinema, però les multisales seran molt selectes amb les produccions. Així que moltes no es podran gaudir als nostres cinemes de proximitat. La que segur que no falla a cap sala serà 'Eternals' el més nou de la casa Marvel, una cinta que trencarà estereotips racials, de gènere, d'orientació sexual o de diversitat funcional. Un film amb un repartiment de luxe entre ells Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, Kit Harington o Lauren Ridloff entre molts altres. Eternals és la història d'una raça d'éssers immortals que sempre han protegit a la humanitat a l'ombra, però ara arriba a la Terra un dels enemics més antics i es veuran obligats a sortir de l'ombra.

 

També a la majoria de cinema arribarà la cinta familiar 'El lobo y el león'. On després de la mort de l'avi, Alma torna a la casa de la seva infància. Allà la seva vida fa un tomb quan rescata a un cadell de llop i a un cadell de lleó. A mesura que els animals creixen, els tres formen un vincle inseparable, però el seu món aviat s'esfondra quan es descobreix el seu idil·li secret.

I la que segur que també podreu veure és 'Un espíritu burlón' adaptació del clàssic teatral de 1941, que ja compte amb altres versions cinematogràfiques o televisives. Charles és un famós escriptor de novel·la negra que sofreix un bloqueig creatiu. Per a ajudar, Ruth, la seva dona, organitza una trobada amb una mèdium, que acaba convocant a la difunta primera esposa de Charles, la bella i gelosa Elvira. Aquesta en descobrir que el seu home s'ha tornat a casar, li farà la vida impossible per boicotejar el seu nou matrimoni. 

A Torroella de Montgrí dues opcions, per un públic adult s'estrena 'El buen patrón' el més nou de Javier Bardem. On veurem fins on està disposat a arribar l'empresari Julio Blaco per fer-se més ric i aconseguir el premi local a l'Excel·lència Empresarial.

Per un públic infantil hi trobarem la segona part de 'La Famila Addams', on els pares veuen com els seus fills creixen i decideixen fer un viatge junts per recuperar sensacions familiars.

Pel que fa a plataformes a Apple Tv s'estrena la pel·lícula 'Finch' amb Tom Hanks. Ell és un dels poc supervivents d'una catàstrofe mundial. Per no abandonar el seu gos quan ell es mori, dissenyarà un robot que haurà d'humanitzar i educar per tal que protegeixi la seva mascota quan ell ja no hi sigui. 

 

Amazon Prime estrena 'Històrias para no dormir' un homenatge a Chicho Ibañez i el remake de la seva sèrie antològica. Això sí amb només 4 històries, les més destacades, dirigides per diferents directors i amb els millor actors del panorama espanyol.

 

I Netflix obra la veda al cinema nadalenc, aquesta setmana hi trobarem 'Qué duro es el amor' on una escriptora amb poca sort amb l'amor, coneix a l'home dels seus somnis a través d'una app de cites. El dia que el coneix s'adona que l'home de veritat no s'assembla gens al de la foto. Però l'home de la foto existeix, així que fa un pacte amb el seu estafador: ella passa el Nadal amb ell fent-se passar per la seva xicota i ell li aconsegueix una cita de veritat amb l'amor de la seva vida. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar