Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala comença el Tourmalet contra el Palamós

Palamós, Llefià i Banyoles són els tres pròxims obstacles del FC l'Escala. Tres equips que ocupen la tercera, segona i quarta posició. Els de Sepu comencen el Tourmalet contra els palamosins que com els escalencs venen de golejar el seu rival. Aquestes tres pròximes jornades serviran per veure quin el rumb de l'equip.

El FC l'Escala rep diumenge el Palamós a partir de les 4 de la tarda després de golejar la Muntanyesa per 1 a 6. Els de Sepu, ara líders en solitari, s'enfronten als palamosins de Mario Fernández, que són tercers amb tres punts menys. Els del Baix Empordà venen també de golejar, en aquest cas al Parets, que la setmana passada compartia liderat amb els escalencs. El resultat 4 a 0.

En el minut 27, Abel Fàbregas feia el primer i els tres restants van ser al tram final de partit. En el 83, Adrian Salas posava el 2 a 0 i en el 89 Jairo Torne i Marc Lloret superaven al porter visitant Víctor Vilarrassa. Al Palamós hi trobem els exescalencs Alex Alaminos, Gerard Mercader i Ayoub Haiba. I a l'Escala amb passat a Palamós: Albert Quintanas, Ayoub Jaaidi, Pep Vergara i Musa Fatty.

El davanter de l'Escala, Jam Baldeh, fa una crida a l'afició, que aquest diumenge ha de ser el jugador número 12.

L'última visita del Palamós a l'Escala va ser el maig de 2021. El resultat empat a 1. Marçal Saenz va ser el golejador local i Xavier German el visitant.

Pel que fa al segon equip de l'Escala aquest diumenge a les 16h visita el camp de l'Agullana, el líder del grup 30 de la Quarta Catalana. Ara bé, l'Agullana ha jugat un partit més. Els escalencs són quarts amb 15 punts i els líders tenen 17 punts.

En bàsquet, el sènior femení juga demà dissabte a dos quarts de vuit a la pista del Blanes, una pista que recorden bé les escalenques. Hi van perdre una lliga. Les escalenques són l'únic equip de la lliga que encara no ha perdut. El Blanes ocupa la part baixa.

I el sènior masculí, també demà dissabte, però a tres quarts de set, visita la pista del Fontcoberta, un equip que encara no conèix la victòria. Quatre partits, quatre derrotes mentre que l'Escala va aconseguir contra el Castelló el 4 de 4.

I en tennis taula, doncs el CTT CER l'Escala descansarà. El pròxim partit és el divendres 19 de novembre a la pista del San Sebastián de los Reyes de Madrid.