Publicitat
Publicitat

El Guardaespaldas, la nova sortida teatral

'El Guardaespaldas El Musical' , se suma a la llista de 'Billy Elliot' i 'Cantando bajo la lluvia', les propostes fins ara anunciades pel grup que organitza sortides a Barcelona per gaudir del teatre. El nou espectacle s'ha programat per dijous 16 de desembre, ja es poden reservar entrades a l'oficina de turisme.

Després de l'aturada per la pandèmia, ja fa uns dies es va anunciar la represa de les sortides a Barcelona per gaudir de propostes teatrals de gran format. Els dos grans musicals de l'any 'Billy Elliot' i 'Cantando bajo la lluvia' van ser les primeres propostes anunciades. La primera per aquest mateix novembre i la segona el gener de 2022. Des de fa uns dies s'ha sumat una proposta més a la llista, ja hi ha data per gaudir de 'El Guardaespaldas, el musical'.

El guardaespaldas va ser la gran estrena de la temporada 2017/2018 a Madrid on va estar en cartellera fins al 15 de juliol del 2018. Ara la proposta arriba al Coliseum de Barcelona amb un nou repartiment encapçalat per Octavi Pujadas en el mític paper de Frank Farmer. El musical és una adaptació fidel de la pel·lícula protagonitzada per Kevin Costner i Whitney Houston. Per tant s'explicarà com l'exagent Frank Farmer és contractat per a protegir a la superestrella Rachel Marron d'un assetjador. El que no s'esperen cap dels dos és enamorar-se.

Un musical format pels grans èxits de la desapareguda cantant com "Queen of the Night", "I Wanna Dance with Somebody" o l'inolvidable tema superventes "I Will Always Love You". Tots els interessats en gaudir de l'espectacle ja podeu reservar la vostra plaça a l'oficina de turisme, el preu de l'entrada més autocar serà de 63 euros. La sortida s'ha programat pel dia 16 de desembre a 2/4 de 5 de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar