Publicitat
Publicitat

Els pressupostos d'ERC i del govern no coincideixen

Esquerra Republicana no comparteix els pressupostos per 2022 que vol aprovar el govern municipal de l'Escala. S'hi troben a faltar partides que es qualifiquen d'essencials en transició energètica, mobilitat o habitatge social.

Anunci 0s

Han començat les reunions entre l'equip de govern i els partits de l'oposició per intentar consensuar pressupostos i ordenances municipals de 2022.Des d'Esquerra Republicana el que s'explica és que la proposta del govern no seria la seva, que es coincideix en algunes de les partides, però que se'n troben a faltar d'essencials.Seria el cas de la transició energètica, la mobilitat o l'habitatge social.Fredi Guirado ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10, on també es referia a les xifres d'ocupació turística que el govern ha donat darrerament.S'explica que s'han qualificat de positives quan no ho son tant.

Guirado també es va referir al Parc Eòlic Tramuntana, un projecte que no s'adapta al que la formació creu que hauria d'ésser el camí a seguir.

L'entrevista íntegre a Fredi guirado es pot seguir en diferents re-emissions per la TDT o a la carta a www.canal10.cat.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar