Publicitat
Publicitat

El col·lectiu DonArt engalana els aparadors dels comerços escalencs

El col·lectiu DonArt ha engalanat 15 aparadors de comerços de l'Escala, aquest cap de setmana amb motius mariners. El projecte 'Mar en fora' pretenia treure el mar de lloc i crear un tsunami d'imatges al carrer. Es tractava d'una exposició efímera creada especialment per el pont de Tots Sants. 

Onze comerços de la UBET, situats al nucli antic i 4 situats als afores, han participat aquest cap de setmana en el projecte 'Mar en fora' impulsat pel col·lectiu DonArt. L'activitat ha consistit a decorar els aparadors amb motius mariners i temàtica de la zona, intentant portar el mar a fora i convertir-lo en imatges al carrer.

DonArt està format per un grup d'artistes vinculades a l'Escala, que s'ha unit per impulsar diverses activitats artístiques al municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala i la UBET. El grup va néixer amb l'objectiu de desestacionalitzar les activitats al municipi i crear un espai d'expressió i desenvolupament artístic.

La tècnica utilitzada, en aquest cas, ha estat polvos talc i el pigment blanc d'Espanya. Tots dos materials, molt fàcils de retirar un cop acabada l'exposició. 

El col·lectiu ara treballa per preparar la següent activitat que estarà relacionada amb el dia internacional contra la violència de gènere, el pròxim 25 de novembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar