Publicitat
Publicitat

Ofrena floral als cementiris de l'Escala

La comitiva de l'Ajuntament de l'Escala, encapçalada per l'alcalde, Víctor Puga, ha portat flors als tres cementiris del terme municipal escalenc aquest dilluns 1 de novembre, diada de Tots Sants. L'acte institucional va acabar amb un concert a càrrec de Baltasar Fonts, Pere Pau Ximenis i Sara Parés.

Coincidint amb la diada de Tots Sants, l'Ajuntament de l'Escala ha fet la tradicional ofrena floral institucional en record dels difunts de l'Escala. La visita va començar al cementiri mariner, on, entre d'altes, hi ha enterrada Caterina Albert. L'alcalde, Víctor Puga i el regidor d'esports, Boran Mínic, van ser els encarregats de deixar l'ofrena floral.

Tot seguit, la comitiva s'ha desplaçat fins al petit cementiri de Sant Martí d'Empúries on, en aquest cas els encarregats de deixar les flors van ser els regidors de Joventut i Urbanisme, Marc Frigola i Josep Bofill, respectivament. 

Finalment, la visita institucional, va acabar amb dues ofrenes florals més, al Cementiri Nou. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Marta Rodeja i el regidor de Serveis i Seguretat, Robert Figueres, acompanyats del portaveu d'en Comú en l'Escala, Albert Pons, van fer la primera, i l'última, la feren la regidora de Serveis Socials, Ramona Viella i l'alcalde Víctor Puga.

L'acte institucional va acabar amb el ja tradicional concert a càrrec de Baltasar Fonts, Pere Pau Ximenis i Sara Parés. L'any passat la pandèmia va impedir la celebració d'aquest concert, i enguany s'ha pogut recuperar.

En les darreres setmanes s'han reforçat les actuacions de neteja i enjardinament dels tres cementiris del municipi, ja que en aquestes dates és quan reben un major nombre de persones amb motiu de Tot Sants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar