Els aficionats de la Muntanyesa aplaudeixen el joc de l'Escala (1-6)

El primer i segon equip de l'Escala guanyen els seus respectius partits. L'equip de Sepu goleja la Muntanyesa per un clar 1 a 6 i ja és el líder en solitari mentre que els de Dani Sevillano són quarts després de superar l'Espolla per 7 a 3. Els dos equips aquest pròxim cap de setmana s'enfrontaran a rivals directes.

El FC l'Escala treu els colors a la Muntanyesa. Els de Sepu guanyen a Nou Barris per un ampli 1 a 6, victòria que combinada amb l'empat del Llefià contra el Mollet i la derrota del Parets a Palamós serveix als escalencs tancar la jornada com a líders en solitari.

En el minut 19, Marçal Saenz trencava l'empat a 0 inicial amb un xut tou des de fora de l'àrea. El mateix Saenz, en el 40, feia el 0 a 2 després de completar una paret amb  Ignasi Massó. I abans del descans, Pep Vergara posava el 0 a 3. Assistència de Maha Konteh.

Vergara, en el minut 49, tornava a marcar. Aquesta vegada l'assistència era d'Ignasi Massó. En el 64, Jam Baldeh rebia passada d'Henry Gilham i traduia la jugada amb èxit.  El gol de l'honor de la Muntanyesa arribava al minut 77 amb una obra de Jordi Aumatell. I el sisè gol de l'Escala el signava Rafa Monti, assistència prèvia de Lluís Baldeh.

I Jam Baldeh, que aquesta jornada ha estat per primera vegada titular, és el jugador de l'Escala que ha marcat en els tres partits a domicili. Ha marcat als camps de Les Franqueses, del Mataró i de la Muntanyesa.

Per cert, l'entrenador de la Muntanyesa, Ramon  Maria Caldere, a Twitter va demanar perdó al club i a l'afició per la imatge que va donar el seu equip. Acabava la piulada dient que va ser el pitjor partit de la carrera com a tècnic.

Bones notícies també per al segon equip de l'Escala, que aquesta jornada ha superat l'Espolla per un clar 7 a 3. En el minut 10, Jarret Baughman obria el marcador amb un cop de cap a la sortida d'un córner. Dos minuts més tard, Javier Medina empatava el partit. En el 22, Robert Fernández marcava de penal. I ja a la segona part, Martí Montsuñer superava per alt al porter de l'Espolla. El 4 a 1 era obra de Robert, que aprofitava una gran passada de Gerard Verdaguer. L'Espolla feia el 4 a 2 en el 56, de nou, marcava Javier Medina.

Els dos gols següents els marcava l'Escala i els dos van ser de Martí Puig. El primer va ser en el 73 i el segon en el 77. Amb el 6 a 2 en el marcador, l'Espolla feia el tercer. Aquesta vegada no marcava Javier Medino sinó José Manuel Pérez. I l'última diana de l'Escala arribava al minut 89. Gran gol de Lassana Jabbi.

Aquesta ha estat la cinquena victòria de l'equip de Dani Sevillano en el sisè partit del curs del grup 30 de la Quarta Catalana.