Publicitat
Publicitat

Recital poètic i musical per la diada de Tots Sants

L'Ajuntament recupera el recital poètico-musical al cementiri el dia de Tots Sants. Es farà diumenge al migdia al cementiri municipal i es dedicarà enguany a la figura del poeta libanès Khalil Gibran. 

Anunci 0s

Ofrena floral al cementiri mariner, al cementiri de Sant Martí d'Empúries i al cementiri nou més recital poètico-musical amb el grup LAI és el programa que seguirà la comitiva municipal dilluns al migdia, diada de Tots Sants.I com és tradició, en vigílies d'aquesta diada es fa una neteja i endreça generalitzada al tres cementiris municipals.

El recital de dilluns a les dotze es recupera després que l'any passat, per motius de la pandèmia s'hagués anul·lat. Anirà a càrrec del trio LAI que formen l'acordionista Perepau Ximenis, la flautista Sara Parés i Baltasar Fonts com a rapsoda i cantant. Enguany, aquest recital es durà a terme amb textos del poeta i pintor d'origen libanès Khalil Gibran, establert als Estats Units, des d'on creà el gruix de la seva obra literària. D'ell és conegut sobretot el recull poètic El Profeta. Cristià catòlic de ritu maronita, la seva església va considerà heretge els eu tercer llibre, "Esperits rebels (la crida del profeta)". Sovint se l'anomenava el "Víctor Hugo libanès".© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar