Publicitat
Publicitat

Tanca perimetral de la zona d'esbarjo del Camp dels Pilans

Una tanca metàl·lica tancarà la zona esportiva i d'esbarjo de Camp dels Pilans. L'objectiu és poder controlar l'ús que es fa d'aquesta zona que, com altres places del municipi, tindrà l'accés tancat a les nits.

Aquesta setmana han començat els treballs d'instal·lació d'una tanca perimetral a tota la zona verda i d'esbarjo del barri del Camp dels Pilans. Un cop instal·lada la tanca, un model metàl·lic electrosoldat poc agressiu i que permet una visibilitat completa des de l'exterior, l'accés a la zona es podrà fer per tres accessos, un d'ells estrictament peatonal, a la part alta de la zona. Els altres dos son, un a tocar del centre cívic i l'altre a prop de la pista de pump-track.

Amb aquest tancament es pretén tenir més controlada la zona i evitar usos indegut, com ara les curses en horari nocturn que havien provocat queixes reiterades dels veïns.

L'Ajuntament ha fet diverses actuacions en aquesta zona, des de la pista de ball al costat del Centre Cívic, la pista de pump-truck o les voreres perimetrals. Els treballs d'instal·lació d'aquesta tanca es calcula que poden durar uns quinze dies. Quedarà encara pendent la zona de jocs infantils que es va haver d'aturar per la qualitat deficient de les fustes que l'empresa a qui s'havia encarregat preveia posar-hi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar