Publicitat
Publicitat

Júlia Espinosa anota 28 punts i Pau Esponellà 25

Júlia Espinosa i Pau Esponellà han brillat amb els seus respectius equips. Espinosa ha anotat 28 punts contra el CESET i Esponellà n'ha materialitzat 25 contra el Sant Gregori. Ha estat el jugador de la remuntada.

Cap de setmana rodó pel bàsquet escalenc. Victòries dels sènior femení i masculí del Club Bàsquet l’Escala. Les de Susi Martí superaven ahir a la tarda al CESET 66 a 44, un equip que encara no havia perdut cap partit. Els resultats dels quarts: 16 a 10, 27 a 21, 38 a 28 i 66 a 44. El millor quart de l’Escala va ser l’últim, ja que va fer fins a 28 punts. Les màximes anotadores van ser Julia Espinosa amb 28 punts, Elia Puig amb 16 i Laida Martínez i Eva Guinart amb 8. Maria de Ros es va quedar amb 4 punts i Laura Casals amb 2. 

(tall Julia Espinosa, jugadora del CB l'Escala) 

Laia Cuspinera i Neus Bermejo no van jugar aquest partit. I el sènior masculí de Toni Espinosa pateix, però acaba aconseguint la victòria a casa contra un polivalent Sant Gregori, que va guanyar els tres primers quarts. La remuntada, liderada per Pau Esponellà, es va produir al tram final. Sens dubte que els 22 punts de l’equip en els darrers deu minuts van ser vitals. Els resultats dels quarts: 14 a 16, 31 a 37, 43 a 49 i 65 a 61. Els màxims anotadors van ser Pau Esponellà amb 25 punts, Enric Espinosa amb 17 i Miquel Martí amb 7. També van anotar Adrià Usan, que va fer 5 punts; Sergi Company 4; Robert Costey i Roger Botargues amb 3; i Joan Mitjanas i Edgar Punsola amb 2.

Adrià Cantenys no va jugar aquest partit per unes molèsties als bessons. Per cert, el pròxim dilluns, els sèniors femení i masculí recuperen partits. El femení jugarà a les 5 contra el Banyoles i el masculí a dos quarts de set contra el Castelló.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar