Publicitat
Publicitat

Set de tapes i Mas Concas, guanyen la X Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala

El restaurant Set de Tapes ha estat escollit entre les persones que van completar la 10ena Ruta de la Tapa de l'Anxova de l'Escala com a millor tapa d'aquest any, mentre que el restaurant Mas Concas s'ha endut el premi a la més original. En aquesta edició s'han servit prop de 26.000 tapes. 

Aquesta és la tapa guanyadora de la 10ena edició de la Ruta de la Tapa de l'Anxova. És la que va elaborar el restaurant Set de Tapes. El seus propietaris, Albert Franquesa i Paula Mejías, han explicat com es van inspirar i quins ingredients van utilitzar, per fer la que ha estat la tapa més votada pels participants. 

La segona tapa més votada ha estat la del restaurant Dell'arte, i en tercer lloc, empatats a punts, el Gotim i la Placeta. Pel que fa a la classificació com a tapa més original, el vencedor ha estat el Mas Concas, seguit de Set de Tapes i Neus Mar. El xef del restaurant Mas Concas, ha explicat en què consistia la seva tapa. 

Els restauradors premiats han valorat molt positivament la participació a la Ruta i consideren que és un bon incentiu pel turisme. 

En aquesta edició s'han servit un total d’unes 26.000 tapes entre els 23 establiments que participaven a la ruta.  

Des de l'ajuntament s'ha volgut reconèixer la feina extra que fan els restauradors per participar a la Ruta. 

La Ruta aquest any ha recuperat presencialitat i turistes.

D'altra banda, aquest matí s'ha fet un sorteig per repartir els diferents premis que hi havia per a les persones que han completat el total de la ruta, han fet totes les tapes del nucli antic o totes les de fora del nucli antic. Els guanyadors han estat: -Als que han fet la ruta completa. Sorteig d’un àpat al restaurant Compartir: Suli Pulido Chica. -A qui provi les 15 tapes de locals del nucli antic. Sorteig de tres dècims de loteria de Nadal de “l’Anxova Milionària”: Ivone Pagès Catlà, Guillem Pous Marisch, Marta Tomàs Arnau. - A qui tingui segellades les tapes de fora del nucli antic. Sorteig de 5 vals de 50 euros per gastar als comerços de la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l’Escala: Yolanda Berruezo Lamarca, Toni Orgaz, Maria Carme Roura Cervià, Marta Sabrià Ribas i Enric Bigas.

 Finalment, el guanyador del premi del concurs de fotografia de la ruta a Instagram, ha estat per a l'usuari @costabravahotspots. S'havien penjat un total de 70 fotos amb les etiquetes #anxovadelEscala #visitlescala #lEscalaMardEmpuries.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar