Publicitat
Publicitat

Campanya de recollida de joguines

L'Església Evangèlica Baptista de l'Escala fa una crida a participar a la campanya "Operació nen de Nadal" de recollida de regals per a nens i nenes desvalguts d'arreu del món. S'hi pot col·laborar aportant regals dins una capsa de sabates, fent de voluntari o fent una donació econòmica.

La campanya "Operació Nen de Nadal"  va néixer ara fa onze anys i el repartiment de caixetes amb regals es va acotar a l'àmbit del nord d'Àfrica. L'últim repartiment, l'any passat, va arribar a 35.999 infants d'arreu del món. Consisteix en el gest altruista de comprar un regal, ja sigui una joguina, una o més peces de roba, material escolar o altres detalls i empaquetar-los dins d'una capsa de sabates de la talla 40 o equivalent. A l'Escala, la campanya es canalitza a través de l'Església Evangèlica Baptista.

Qui vulgui col·laborar-hi pot fer-ho de tres maneres: comprant el regal i lliurar-lo al lloc i horari indicats abans del 24 de novembre dins una capsa, fent de voluntari o fent una aportació econòmica.

Els punts de recollida són tres: l'església evangèlica, al carrer de Gràcia, 56; al domicili del pastor, al carrer Perris, 36 o a la Sala Polivalent, en horari de dilluns a divendres de quatre a sis de la tarda, tenint en compte que no s'accepten productes d'alimentació, ni líquids ni joguines bèl·liques. I que cada capsa ha d'anar acompanyada d'un donatiu de 7 euros per fer front als costos d'enviament.Per a Pepeluís Sánchez, hi ha una anècdota ben gràfica de la il·lusió que es genera amb aquesta campanya.

Les aportacions es poden fer des de dilluns vinent, primer de novembre i fins el diumenge 24.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar