Publicitat
Publicitat

Jair Domínguez presenta a l'Escala 'Estructures profundes'

Jair Domínguez presenta a l'Escala 'Estructures profundes' , una forta crítica a la societat actual i el camí que segueix, sobretot si hi afegim els efectes del canvi climàtic. La novel·la s'ubica en un futur podrit i devastat.

El conegut presentador de l'Està passant' de TV3, Jair Domínguez, ha presentat a l'Escala la novel·la  'Estructures profundes', una crítica a la societat actual en un escenari arrasat pel canvi climàtic i amb grans desigualtats socials.Alguns parlen d'una societat distòpica, podrida i acabada, cosa que l'autor del llibre diu que ubica en la realitat actual.La trama ressegueix la jornada d'un fumigador de carrers i els seus companys de feina.

Sigui o no ciència ficció la novel·la porta a un possible escenari de futur amb efectes devastadors del canvi climàtic.Des que es va publicar el llibre es manté a les llistes dels més venuts.D'una banda espera que es prengui consciència de on es pot arribar si seguim com ara i de l'altra que la gent segueixi llegint en català.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar