Publicitat
Publicitat

Enderrocat un edifici adjacent a l'esglèsia

Acaben les tasques d'enderroc del darrer edifici adquirit per l'Ajuntament de l'Escala per tal d'esponjar l'entorn de l'esglèsia. L'objectiu és condicionar l'espai per tal que els visitants puguin fer la volta completa a l'esglèsia. 



Aquesta setmana han acabat els treballs d'enderroc de l'edifici que es trobava adjacent a l'esglèsia. Entre aquesta setmana i la passada s'ha enderrocat aquesta casa per tal d'esponjar l'espai. Es tracta del quart edifici que s'enderroca en els darrers vint anys al voltant de l'església. Els dos primers van servir per crear i ampliar posteriorment la plaça del III Centenari. Més recentment, es va enderrocar l'edifici que hi havia entre l'esglesía i l'hostal El Roser. I ara, s'ha enderrocat la casa que hi ha just al davant. 

L'objectiu municipal és esponjar tot aquest entorn de l'església, un dels edificis més destacats del municipi, dotant-lo d'un important espai d'ús públic que s'anirà condicionant amb un futur projecte, incloent-hi l'actual aparcament al costat de la rectoria, per al gaudi dels escalencs i visitants. En aquest sentit, també queda pendent tancar un possible acord de trasllat de la rectoria per tal de poder enderrocar l'edifici actual on viu el mossèn.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar