Publicitat
Publicitat

Diumenge: Marató, futbol i bàsquet a l'Escala

Diumenge serà un dia molt esportiu a l'Escala. Al matí, la Marató d'Empúries; a la tarda partits de futbol i bàsquet. El futbol ha canviat l'horari de l'enfrontament arran del Clàssic entre Barça - Madrid mentre que el bàsquet jugarà diumenge, i no dissabte, perquè el pavelló estarà ocupat. Els corredors han d'anar a buscar el dorsal.

Aquest cap de setmana, l'Escala recupera la Marató d'Empúries, l'acte esportiu més multitudinari que es fa al municipi. El dia de la vigilia, dissabte, serà el torn de les curses infantils i el recorregut de cinc quilòmetres mentre que diumenge es correran els 10, els 21 i els 42 quilòmetres. El campió del circuit llarg es proclamarà com a flamant campió de Catalunya de Marató. La sortida és a dos quarts de nou des del Museu d'Arqueologia d'Empúries.

També diumenge, però a les 18 hores, el sènior femení de bàsquet disputarà el tercer partit de la lliga a casa contra el CESET. Les de Susi Martí han guanyat els dos primers enfrontaments del curs, el primer contra el Vilablareix i el segon contra el Torelló. El rival de les blavetes ha jugat tres partits i els tres els ha guanyat.

Aquest diumenge, a les 18:30 hores, el FC l'Escala rep el Lloret, un equip que encara no conèix la victòria. Empat a la primera jornada contra el Martinenc i derrotes contra Mollet i Parets. Els escalencs tenen set punts i tenen com a objectiu aconseguir el primer triomf a casa. I a les 19:30 hores, el sènior masculí de bàsquet debuta a casa contra el Sant Gregori. Els de Toni Espinosa s'estrenaven la passada jornada amb victòria a la pista del CESET.

I demà dissabte, el segon equip de l'Escala visita el camp del Base Roses B a les quatre de la tarda. També demà dissabte, però a la Salle Bonanova de Barcelona, el palista Iker González competirà a l'edició 34 del Ciutat de Barcelona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar