Publicitat
Publicitat

Lurdes Boix a l'executiva de l'Associació de Museus Marítims de la Mediterrània

Dins el 26è Fòrum de Patrimoni Marítim de la Mediterrània celebrat a Barcelona s'ha escollit  Lurdes Boix com a nou memmbre  a l'executiva de la Xarxa de Museus Marítims de la Mediterrània. És la Vice-presidenta primera.

La directora del Museu de l'Escala és la nova Vice-presidenta de l'Associació de Museus Marítims de la Mediterrània.L'associació es va constituir l'any 1998 per a impulsar la cooperació  en l'arc mediterrani, facilitant la comunicació i col·laboració entre els museus.Es mostra molt satisfeta de tenir aquesta nova responsabilitat.L'elecció de Lurdes Boix es va fer dins el 26è Fòrum de Patrimoni Marítim de la Mediterrània celebrat a Barcelona, En aquesta edició es varen poder conèixer diferents projectes i experiències de museus que treballen el patrimoni immaterial de la gent vinculada als treballs de la mar.

Va ser un element de pes per a ser escollida.Lurdes Boix ja forma part de l'executiva de l'Associació de Museus Marítims de la Mediterrània,  i a partir d'ara li tocarà assistir a les reunions virtuals i presencials que es vagin programant, per  estar al dia de les novetats i per decidir quines actuacions han de tirar endavant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar