Publicitat
Publicitat

Auditories per a renovar els certificats de qualitat turística

L'àrea de turisme està passant aquesta setmana les auditories per a renovar els certificats EMAS de qualitat a les platges més el Q de qualitat i el Safe tourism. Els certificats en qüestió són una peça fonamental per argumentar la qualitat i la sostenibilitat de platges i serveis turístics de l'Escala.

Coincidint amb el final de la temporada turística d'enguany, l'àrea de turisme té el repte de la renovació de certificats com la Q de qualitat o el Safetourism. Son certificacions I de cara al mes vinent també es farà el mateix amb el certificat EMAS de qualitat de platges. Tres documents importants a l'hora d'avalar la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics que ofereix el municipi de l'Escala.

La Q de qualitat valora els procediments d'atenció al públic i serveis als visitants, així com els procediments de comunicació, màrqueting i comercialització de productes turístics. El safetourism certifica el compliment dels estàndards en protocols de seguretat anti Covid-19 en els serveis turístics.L'auditoria per renovar el certificat EMAS, de qualitat dels serveis a les platges s'ha de passar el mes de novembre vinent.El certificat EMAS es va assolir l'any 2008, la Q de qualitat, l'any 2010 i el Safetourism es va afegir l'any passat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar