Publicitat
Publicitat

David Aguilera finalment es converteix en el president del CT l'Escala

David Aguilera és el nou president del club tennis l'Escala, des de la junta extraordinària del 28 de setembre passat. Toni Martínez assumeix la vice-presidència i serà el nou portaveu del club.

El Club Tennis l'Escala ha anunciat a través d'un comunicat que ja compta amb un nou president. És David Aguilera, que ha passat de ser el vicepresident a ser el màxim responsable del club. Inicialment, Aguilera no volia ser-ho. El substitut de Josep Lluís López havia de ser Antoni Martínez, però la Generalitat no ho va permetre perquè els estatuts contemplen que, en cas de dimissió del president, la vacant l'ha de cobrir de forma automàtica el vice-president. 

El passat 29 de juny, 28 dies després de la dimissió de Josep Lluís López, s'havien incorporat a la junta directiva quatre nous membres: Antoni Martínez, Jordi Bigaros, Cesc Targa i Xavi Galvez. Amb aquests nous fitxatges, Aguilera va renunciar al càrrec manifestant que la seva preferència era continuar com a vicepresident. Finalment, però, en una reunió extraordinària celebrada el 28 de setembre, acceptava la presidència del club, mentre Martínez es convertia en vicepresident i portaveu del club, moviment que ha servit per evitar anar a unes eleccions a la presidència del club. 

Tots aquests canvis a la junta directiva, segons el comunicat, s'han fet arribar al Registre d'Entitats Esportives i ara el club està a l'espera de la confirmació de que tot sigui correcte.

En aquest comunicat, el club també ha manifestat la seva disconformitat amb la notícia que vam emetre respecte al suposat buit de poder al club. Diuen que és fals que hi hagués cap buit de poder, ja que els estatuts del club contemplen que si el president dimiteix, el seu lloc l'ocupa de manera automàtica el vice-president.

Tant el nou president com el nou vice-president i portaveu del club han declinat fer cap declaració a Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà sobre el cas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar