Publicitat
Publicitat

400 espectadors en el duel Sant Pere Pescador - Viladamat

Els camps de futbol ja poden tenir l'aforament del 100% i això s'ha notat en el duel Sant Pere Pescador - Viladamat, un partit del grup 17 de la Tercera Catalana. I una altra dada destacada és que a l'enfrontament hi han competit fins a dotze escalencs. Els viladamatencs van acabar guanyant per 0 a 2.

Ambient de gala en el partit que han disputat aquest cap de setmana el Sant Pere Pescador i el Viladamat, un duel corresponent a la cinquena jornada del grup 17 de la Tercera Catalana. Aprofitant l'aixecament de les restriccions, els camps de futbol ja podien tenir un aforament del 100% i aquest diumenge, l'estadi santperenc ha comptat amb 400 espectadors. Feia molts anys que un partit d'aquestes característiques no comptava amb tan públic.

En aquest enfrontament hi han competit un total de dotze escalencs. En el Viladamat, d'anxovers n'hi havia vuit jugadors més l'entrenador i en el Sant Pere tres. A l'equip visitant el porter Moha Chaoui, que debutava, Roger i David Puig, Lluc Capdevila, Aleix Masjoan, Lolo González, Aleix Parés i Eric Quesada. I a l'equip local Marc Suñé, Jeremy Van Doorne i Àngel Fernández. No van jugar per diferents motius Alberto Matilla, Sergi Marín, Marc Gasull i Pepe Peraferrer.

El Viladamat va acabar guanyant per 0 a 2. A la primera part marcava Roger Puig de falta directa i a la segona era el seu germà David que tancava la llauna amb un xut des de l'interior de l'àrea. Els de Minic han aconseguit el 5 de 5.

Alguns dels jugadors escalencs, ara al Sant Pere, tenen passat a Albons, un equip que aquest any no competeix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar