Publicitat
Publicitat

Els germans de Valery Fernández, seleccions per la gironina sub-12

Al jugador escalenc del Girona, Valery Fernández, li han sortit rivals a casa seva. La saga continua amb els seus dos germans bessons. En Bruno i en Nacho Amodeo han estat seleccionats per la selecció gironina sub-12.

Hi ha dos jugadors del futbol base de l’Escala (finalment quatre) que han estat convocats per a la selecció territorial gironina sub-12. Són els germans de Valery Fernández, Nacho i Bruno Amodeo. Actualment juguen a l’Aleví A del FC l’Escala, que és dirigit per David Puig i Yati Baldeh. No és la primera vegada que la selecció convoca a jugadors del futbol base de l'Escala.

El club també ha informat que Felipe Carvajal i Iu Grande, també jugadors de l'Aleví A, també han estat seleccionats. El mateix club, via Instagram, anunciava que el jugador Jordi Font ha estat convocat per a la selecció catalana sub-14. El president del club, Josep Costa Bofill, destaca la feina del coordinador del futbol base i dels seus entrenadors.

Un futbol escalenc que ha superat ja la barrera de les tres-centes llicències. De moment tothom és benvingut i no es pensa fer una selecció de jugadors per entrar a formar part del club.

Molts inscrits i poc espai. Per aquest motiu, hi ha el projecte de la creació d'un camp de futbol 5. Serà una realitat, en principi, abans d'acabar l'any.

El que ara mateix és una incògnita és si aquest any es recuperarà la presentació del futbol base.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar